Projecten

Dit zijn mijn projecten waar ik mee bezig ben, er komen nog meer projecten en klussen kijken waar ik mee bezig ben. Natuurlijk kunt u kijken naar de websites waar ik zelf mee bezig ben.

Tuintje in het hart

De Hanze hogeschool gaf ons de opdracht om tot een playful oplossingen te komen. Met name voor bewustwording naar de gebruiker toe. Dit was name het probleem, iedereen weet dat het de opwarming van de aarde gebeurt, maar om bewustwording richting gebruikers te realiseren kan het meer helpen om met zijn allen de opwarming van de aarde tegen te gaan. Waarbij ik zelf een drukke locatie in de stad heb gekozen en dat juist heb aangekaart voor meer bewustwording.

In 2015 werd het idee van The Muesli Factory geboren. We waren met elkaar aan het brainstormen over muesli uit de supermarkt. Hoewel je muesli gemakkelijk bij de wekelijkse boodschappen kunt meenemen, is er maar weinig variatie te vinden. Daarnaast zitten er altijd ingrediënten in die je helemaal niet lekker vindt, en zitten er vaak veel toegevoegde suikers, smaak- en kleurstoffen in.
Dat zou toch beter moeten kunnen! Tegenwoordig kan je online vanalles customizen, bestellen en thuis laten bezorgen en dit heeft ons aan het denken gezet. Nu, enkele jaren later, kan jij hier bij The Muesli Factory op een gemakkelijke manier je eigen gezonde en vooral lekkere muesli samenstellen. The Muesli Factory

Webnova is een webdesign bureau opgericht in 2021 met het idee dat een goede website voor elke ondernemer toegankelijk moet zijn. Zonder dat de kwaliteit achteruit gaat. Geen onnodige hoge kosten of onderhoudsfee’s.

Dit is ons doel van webnova, we willen graag de ondernemers bereiken en ze meer kwaliteit aanbieden.

 

Hierdoor zijn we gezamenlijk gestart. Webnova

Contact

Serdar Balta